GUIDE TILL COACHING!

Hur vill du bli coachad? Det är förståeligt att bli konfunderad hur du faktiskt vill och föredrar att bli coachad, vilket som känns mest bekvämt för dig, hur du på bästa sätt är mottaglig för ny kunskap, medvetenhet och förändring.

COACHING-TIMMAR

Om du vill ha fullt fokus under en timme, där vi pratar om ditt nuläge, hur du mår i dig, och vart du behöver ta dig ( i dig själv och dina relationer) så är coaching-timmar för dig. Via samtal 1:1, på zoom eller telefon. Mellan samtalen får du med dig övningar som för dig framåt i processen. Vi börjar första samtalet med att kartlägga vart du är, vart du befinner dig och sen jobbar vi oss framåt i din takt. Vi djupdyker i dina mönster, beteenden, i de relationer eller relationen du är i och ser hur du mår, vad du behöver jobba på att få en bättre relation med dig själv och sen också en nuvarande/framtida partner.

COACH I FICKAN

Är du mycket uppe i huvudet och kan behöva lufta tankar här och där under dagen? Behov av att prata av dig om olika saker för att få någon annans perspektiv, få någon annans lugnande röst, eller input om en specifik händelse, då är coach i fickan för dig. Detta är en mer ”hands on” coaching, vi reflekterar och funderar och övar och utmanar tankemönster som finns. Jag finns med dig nästan dagligen i en app där vi skickar röstmeddelande/meddelande i skrift.

KURS – HUR DU LÄKER DIN ANKNYTNING

Vill du hellre jobba individuellt utifrån videos/övningar? Då är kursen (lanseras 8 maj) rätta sättet att coachas! Du kommer få ta del av videos där det pratas om anknytning, relationsmodell, beteende, mönster och när du blivit medveten om hur det varit, hur du ska göra framåt, hur du läker din otrygga anknytning.